Fetița care a fost transportată, miercuri, în stare gravă la un spital din Târgu Mureș cu elicopterul SMURD, a fost agresată de un minor de 14 ani din Sângeorz Băi. Agresiunea s-a petrecut în incinta Școlii Gimnaziale din Sângeorz Băi.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost solicitați să intervină la incidentul petrecut la Școala Gimnazială din oraș, unde s-a produs o agresiune fizică.

Din primele verificări s-a stabilit faptul în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi în urma unui conflict verbal ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 ani din Ciceu Mihăiești.

În urma agresiunii victima ar fi căzut pe coridorul școlii rămânând inconștientă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care i-a acordat îngrijiri medicale ulterior aceasta fiind transportată la spitalul din Târgu-Mureș cu elicopterul„, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe urmând a stabili în cursul cercetărilor cauzele și modalitatea producerii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here