O femeie de aproximativ 35 de ani a fost găsită moartă, joi dimineața, în Lacul MHC din Bistrița. Se pare că femeia s-ar fi sinucis.

Echipajele medicale care au intervenit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără.

„Persoana de sex feminin a fost scoasă din apa, are in jur de 35 ani. Din păcate a fost declarată decedată la locul solicitării. Nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare”, a transmis SAJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs decesul tinerei.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență în zona unui lac din Bistrița.

În urma intervenției echipelor de salvare, polițiștii au identificat persoana ca fiind o femeie de 29 de ani din municipiu, fiind totodată constatat decesul acesteia.

În acest caz a fost dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.