O tânără din Cluj-Napoca este cercetată de polițiștii bistrițeni, după ce ar fi înșelat o femeie din Posmuș, căreia i-a trimis haine uzate în locul unui telefon, pe care l-a comandat online și pentru care a plătit prețul solicitat.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma investigațiilor efectuate într-un caz de înșelăciune sesizat de o femeie din localitatea Posmuș, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat o tânără de 19 ani din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea faptei.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 7 mai a.c., prin intermediul unei aplicații de vânzări online, femeia din Posmuș ar fi comandat un smartphone de la un alt utilizator. Ulterior, la data de 9 mai a.c., pentru a primi telefonul comandat, aceasta ar fi achitat suma de 730 de lei, însă la deschiderea coletului a constatat faptul că a fost înșelată, fiindu-i trimise obiecte vestimentare uzate”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Prejudiciul a fost recuperat și urmează a fi restituit păgubitei, iar polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, Postul de Poliție Șieu continuă cercetările pentru documentarea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.