O femeie din Bistrița a fost găsită decedată, marți după-amiaza, în propria locuință, după ce fratele ei, care locuiește în județul Gorj, a anunțat Poliția, din cauză că nu a mai reușit să ia legătura cu ea de câteva zile. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului, aceasta urmând să fie stabilită de medicii legiști.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, marți 17 septembrie, în jurul orei 17.39, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Gorj cu privire la faptul că nu mai știe nimic de sora sa. Femeia, în vârstă de 61 de ani, locuia în Bistrița și nu a mai putut lua legătura cu ea din data de 14 septembrie.

Polițiștii din Bistrița împreună cu pompieri au pătruns în locuința indicată de bărbat, unde au găsit-o pe femeie. Din păcate, aceasta era decedată. Ca urmare a primelor verificări nu au fost constatate urme de violență„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cadavrul a fost transportat la Secția Prosectura pentru efectuarea necropsiei și stabilirii exacte a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.