Un tânăr din Dorolea s-a ales cu dosar penal, după ce a urcat la volan, deși nu are permis de conducere. Polițiștii au descoperit și că autoturismul aparținea părinților tânărului și a fost luat fără știrea acestora.

Joi, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului, aflați în serviciul de patrulare, au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Județean 172G, prin Livezile.

La volan a fost identificat un tânăr de 18 ani din Dorolea, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat că tânărul ar fi luat autoturismul fără știrea părinților, iar numărul de înmatriculare aplicat pe acesta figura ca fiind atribuit altui autoturism.

A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și punerea în circulație sau conducerea unui autoturism neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.