Un tânăr din Ilva Mică s-a ales cu dosar penal, după ce a fost urmărit o vreme de polițiști. Tânărul se afla la volanul unui autoturism, iar când polițiștii au încercat să îl oprească în trafic, acesta și-a continuat drumul. Când oamenii legii au fost la un pas să îl prindă, acesta a oprit mașina și a fugit pe un câmp, însă pentru scurt timp. De fapt, tânărul nu avea permis și, în plus, era și băut.

Miercuri seara, conducătorul unui autoturism, care circula pe raza localității Ilva Mică din județul Bistrița-Năsăud, nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului care desfășura activități de monitorizare a traficului rutier, pe raza de competență a Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, însă șoferul și-a continuat deplasarea pe DJ 172C-Strâmba. Câteva minute mai târziu, autoturismul a fost interceptat și oprit  în trafic de un echipaj al Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, pe raza localității Josenii Bârgăului. În încercarea de a scăpa, conducătorul auto a coborât și a alergat pe un câmp viran, unde a fost prins și imobilizat de polițiști.

Șoferul rebel este un tânăr în vârstă de 27 de ani din localitatea Ilva Mică, iar în urma verificărilor, polițiștii au aflat și motivele pentru care acesta fugise de ei: nu deținea permis de conducere și, în plus, consumase alcool, etilotestul indicând o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here