Enoriași încurajați să vină cu armele la slujbă

101

O biserică americană îşi încurajează enoriaşii să vină cu armele la slujbă.

Pastorul bisericii spune că vrea ca oamenii să se simtă în siguranţă şi să nu aibă loc atacuri asemenătoare celui din Texas.

„Cred că dacă ar fi mai multe locuri cu arme, poate aceşti oameni s-ar gândi de două ori. Cred că ar trebui să fie arme în şcoli şi în biserici, pentru ca lucrurile să se întâmple mai rar. Cum v-aţi simţi dacă aţi sta cu spatele şi cu ochii închişi, cu copiii alături şi ar intra cineva şi v-ar împuşca? Nu aţi vrea să aveţi certitudinea că este cineva la uşă cu o armă, pregătit să vă apere?”, a spus o enoriașă.

Nu este pentru prima oară când biserica îşi deschide porţile pentru purtătorii de arme. Această politică durează deja de câţiva ani, de când s-au înmulţit atacurile armate din Statele Unite, iar enoriaşii sunt de acord.

26 de oameni, între care şi copii, au fost împuşcaţi la slujba de duminică dintr-o biserică din Texas, la începutul acestei luni, potrivit Digi24.ro

3 COMENTARII

 1. Pai, acolo unde este nesiguranta si insecuritate… de ce nu … ?!
  Nu trebuie sa dormim cu urechile lipite de cap si sa ne lasam doar in grija statului cu fortele de politie si de jandarmerie pe care isi permite financiar sa le aiba , ca-s vai de capul lor ce dotare au…
  Asa ar trebui sa fie si la noi … ! Cu adevarat , nu s-ar inlatura atacurile, dar teroristii si agresorii in general, s-ar gandi de multe ori inainte sa-si puna in aplicare gandurile marsave, violente ori teroriste !

 2. La noi, politrucii nostri, de frica, nu cumva cei cu pusca in mana sa preia controlul in stat, la masuri de politie, daca s-ar putea le-ar da numai „prastie ” , „bota ” si/sau „spray” cu „putoare de sconcs”… .

 3. Apropo de situatie…
  Stimati detinatori de arme pentru vanatoare ( sau de altfel … de foc … letale ori neletale ), aveti grija sa va faceti cursul de arme si munitii la timp ( ca dupa ultimele reglementari toata lumea trebuie sa aiba un astfel de curs, indiferent de cand este sau nu membru vanator ) , ca va trebuie cand ajungeti la termen, pentru reavizarea permiselor de arme si munitii la politie.
  Daca depasiti termenele, este infractiune si veti fi cercetati ca atare si vi se vor confisca armele detinute . Puteti sa urmati aceste cursuri, cei care nu le aveti, la societatile autorizate din Bistrita , pe care le puteti afla de la Serviciul Arme si Munitii de la IPJ Bistrita – Nasaud , ca nu le pot da eu aici ca nu-i voie…
  Va spun asta sa n-o patiti si Dvs, ca eu am patzit-o… pentru ca nu am dat importantza acestui lucru si acuma mi-am pierdut si armele si astept sa fiu si pedepsit pentru ca prin depasirea termenului de prelungire a vizei ptr armele detinute ( de vanatoare ) , am ajuns sa fiu „infractor ” … si nu vreau sa o patiti si Dvs , ca vad ca cei de la Politie nu pun in ziar astfel de articole de atentionare in scop preventiv…
  Numai bine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here