Marea schimbare a Năsăudului s-a produs acum 8 ani, când Mircea Romocea a început să dezvolte orașul academicienilor”, spune Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un nou mandat.

Când a preluat mandatul, Mircea Romocea știa că are mult de muncă, însă, fiind un om al faptelor, a implementat 50 de proiecte de peste 55 milioane de euro, multe dintre ele prin fonduri europene”, a declarat Emil Radu Moldovan. Lista completă a proiectelor implementate deja sau în curs de implementare în Năsăud poate fi accesată AICI.

Așadar, schimbarea e în desfășurare în orașul Năsăud, în acest moment fiind în curs de implementare, investiții majore și o altă serie de proiecte sunt pe punctul de a se realiza:
• Eficientizarea energetică a Spitalului Orășenesc „George Trifon”;
• Reabilitare și dotare clădire existentă pentru proiectul “Centru de zi pentru vârstnici și unitate de îngrijire la domiciliu”;
• Modernizare străzi;
• Regenerare urbană a cartierului de blocuri “GRĂNICERI SUD”;
• Reabilitare/modernizare/dotare școli din orașul Năsăud:

  • Eficientizarea energetică a clădirii Liceului Economic”;
  • Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” și a infrastructurii urbane adiacente”;
  • ”Reabilitarea/modernizarea și dotarea Colegiului Național “George Coșbuc”;
  • Eficientizarea energetică a clădirii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 (proiect finanțat din buget local).

• Variantă ocolitoare a orașului Năsăud – în lungime de 4,5 km și a unui pod peste Râul Someș, investiție în valoare de 9,5 milioane de euro. Proiectul va fi realizat prin fonduri din cadrul Programului Operațional de Infrastructură Mare. Stadiu actual: S-a realizat tema de proiectare, s-a semnat Protocolul de colaborare nr. 92/28252/14.05.2020 între U.A.T. Orașul Năsăud și C.N.A.I.R.
S-a elaborat documentația de atribuire în vederea achiziționării serviciilor de cadastrare/ studiului geotehnic precum și serviciile de elaborare a documentației tehnice faza SF.

Toate proiectele propuse pentru un nou mandat pot fi consultate AICI.

Într-adevăr, Mircea Romocea merită să fie primarul acestui frumos oraș. Nu este un om al vorbelor, dar este al faptelor, un om demn, de cuvânt, care își iubește foarte mult comunitatea. Pe 27 septembrie, Năsăudul trebuie să continue drumul dezvoltării, alături de omul calm, dar hotărât, MirceaRomocea, candidatul AlianțeiPentruNăsăud. Mult succes, Mircea! Năsăudul trebuie să meargă pe drumul dezvoltării, cu fapte, nu vorbe”, a încheiat Emil Radu Moldovan.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Gazeta de Media – portal Gazeta de Bistrița, CUI mandatar financiar județean: 21200019.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.