Faptele bune sunt răsplătite întotdeauna! Elevii din 5 școli din județ au primit premiile din cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!”.

Copiii s-au implicat în colectarea deșeurilor reciclabile și au adus la școală cantități impresionante! Premiile au fost pe măsura efortului lor – 105 elevi au fost premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio.

Scoala Gimnaziala Mariselu a adunat o cantitate totală de 6,3 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei a fost elevul Abrudan Mario din clasa a V-a cu o cantitate de 1,3 tone.

Școala Gimnazială Livezile a adunat o cantitate de 4,2 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătoarea bicicletei a fost eleva Haruță Giulia din clasa a VIII-a cu o cantitate de 819 kg.

Școala Gimnazială Dumitra a adunat o cantitate totală de 5,9 tone, câștigătoarea bicicletei fiind Gavriloaie Andreea din clasa a IV-a cu o cantitate de 600 kg.

Ciclurile primare și gimnaziale ale Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru au adunat 6,6 tone de deșeuri reciclabile, câștigătoarea bicicletei fiind Pădure Daria din clasa 0, cu o cantitate de 735 kg.

Scoala Gimnaziala Ilva Mare a adunat o cantitate totală de deșeuri reciclabile de 4,3 tone, bicicleta fiind castigată de Doboș Marian din clasa a III-a cu o cantitate de 1 tonă de deșeuri reciclabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.