Comunele Măgura Ilvei și Ilva Mare pot continua să se dezvolte, iar de acest lucru se vor ocupa candidații Alianței pentru Bistrița-Năsăud la noi mandate – Valer Avram, respectiv Alexandru Anca.

”Valer a arătat deja că știe foarte bine ce are de făcut și pune în practică toate proiectele pe care și le asumă. Așadar, în perioada următoare, în Măgura Ilvei se va:

  • Realiza rețeaua de alimentare cu gaze naturale- este studiu de fezabilitate;
  • Reabilitarea podului peste râul Ilva la Valea Blaznei – este Proiect Tehnic;
  • Reabilitarea drumurilor forestiere în comuna Măgura Ilvei -în achiziție lucrări;
  • Construirea creșei pentru copii”, a transmis Emil Radu Moldovan – candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud .

Mai multe detalii cu privire la proiectele pe care Valer Avram le propune găsiți AICI.

”Reamintesc că situația drumului DJ172 D este în linie dreaptă, după ce constructorul desemnat inițial nu a respectat termenele de execuție. Acum, contractul este semnat și așteptăm ca nou constructor să se țină de cuvânt și să asfalteze acest tronson.Oamenii de acolo trebuie să beneficieze de drum bun! Valer, dacă aș fi din Măgura Ilvei te-aș vota! Nefiind de acolo, pot doar să-ți reconfirm susținerea mea și îi invit pe oameni să-ți fie alături pe 27 septembrie și să te realeagă”, a mai completat Moldovan.

De asemenea, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că îl susține și pe Alexandru Anca la un nou mandat de primar al comunei Ilva Mare.

”Ilva Mare are norocul de a avea un primar dedicat oamenilor! Alexandru Anca, primarul și candidatul Alianței pentru Ilva Mare este omul care se ține de cuvânt, pune oamenii și comuna pe primul loc și mereu încearcă să găsească rezolvări la problemele comunității. Sandu, mă bucur că te am în echipă. Ești un om calculat, cu voință, iar faptele vorbesc de la sine. Comuna arată exemplar! Îmi doresc ca oamenii să-ți ofere din nou susținerea, prin vot, iar dupa 27 septembrie să continuăm munca în echipă!”, a mai adăugat Emil Radu Moldovan.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Gazeta de Media – portal Gazeta de Bistrița, CUI mandatar financiar județean: 21200019.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here