”E momentul schimbării pentru comuna Feldru”, este de părere Emil Radu Moldovan – candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Ioan Opriș este tânărul care împreună cu o echipa puternică poate aduce bunăstarea la ea acasă, în cea mai mare comună a județului. Cu viziune, hotărâre și tenacitate, Ioan va implementa proiecte deosebit de importante. De la sprijinirea fermierilor, cadastrarea generală, realizarea gradiniței cu program prelungit, noi locuri de joacă pentru copii, acordarea de burse sociale de merit din partea consiliului local pentru elevii și studenții olimpici sau cu rezultate deosebite, achiziționare de utilaje pentru întreținerea și curățenia străzilor, până la amenajarea de spații pentru promovarea producătorilor locali cu produsele din zonă ( brânză, lapte, carne, etc.) și nu numai”, spune Emil Radu Moldovan.

Detalii despre proiectele ce urmează a fi implementate, odată ce Ioan Opriș va fi primarul comunei Feldru, se găsesc AICI.

”Eu sunt alături de Ioan Opriș, candidatul Alianța pentru Feldru, iar cei de vor ca Feldru să treacă printr-o schimbare semnificativă, îl susțin prin vot, în 27 septembrie. Schimbarea vine de la un tânăr pus pe treabă”, a completat Moldovan.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Gazeta de Media – portal Gazeta de Bistrița, CUI mandatar financiar județean: 21200019.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.