Procurorii Parchetului General au făcut public numele suspectei în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în podul unui bloc din comuna Bistriţa-Bîrgăului. Este vorba despre Lina Monica Crăciun, care s-a dovedit a fi chiar femeia care le-a- dat viaţă micuţilor şi mai apoi le-a luat-o fără nicio remuşcare.

Lina Monica Crăciun a fost reţinută pentru 24 de ore de procurori şi va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, prin ordonanţa din data de 21 aprilie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei CRĂCIUN LINA MONICA, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de omor și a două infracțiuni de omor calificat, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

În cursul zilei de astăzi inculpata va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, în perioada 2012-2015,  Crăciun Lina Monica a suprimat viața a trei copii nou născuți, pe care i-a născut la termen și neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuților în podul unui bloc dintr-o localitate din judeţul Bistrița Năsăud.

„Situația de fapt mai sus expusă a fost stabilită din coroborarea probelor administrate în cauză până în prezent.

Cauza a fost iniţial constituită pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, iar prin ordoannţa din 19 aprilie 2017 a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a dispus preluarea dosarului în vederea efectuării urmăririi penale de către Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”, mai precizează procurorii.

Despre acest caz, Gazeta de Bistriţa a scris AICI şi AICI.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ce „moaca” de „V.a.ca” dusa la „t.aur ” are asta … ! Mai cum Bunul Dumnezeu le da copii narozilor, care-i omoara si-i arunca-n „latrina”… si cum se chinuie atatea femei sa faca urmasi si nu pot… ! Oare de ce … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.