După doar patru zile de funcționare, pârtia mare de schi din Complexul Wonderland – Unirea, în lungime de 1.300 de metri, se va închide luni, 27 ianuarie. Pârtia mică, de 300 de metri, deservită de teleschi, va funcționa în continuare, programul fiind de la 09:00 la 16:00. 

Mulțumesc tuturor celor care în ultimele zile au ales să petreacă câteva ore de relaxare pe Pârtia Cocoș, numărul mare al iubitorilor sporturilor de iarnă precum și semnalele pozitive pe care le-am primit în acest timp mă face să fiu convins că prin astfel de proiecte reușim să facem pași semnificativi spre unul dintre obiectivele esențiale ale oricărei administrații locale – creșterea calității vieții cetățenilor.           Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile mâine, 27 ianuarie 2020, va fi deschisă doar pârtia mică, deservită de teleschi, care va funcționa între orele 9 – 16. Îi asigur pe toți iubitorii sporturilor de iarnă că facem toate demersurile pentru ca în cel mai scurt timp să redeschidem și pârtia mare, deservită de telescaun”, este mesajul transmis de primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu.

Pârtia mare de schi a funcționat timp de patru zile, în perioada 23 – 26 ianuarie, în vreme ce pârtia mică, deservită de o instalație tip teleschi, este funcțională de mai bine de o săptămână. Aceasta va fi deschisă și în zilele următoare, între orele 09:00 – 16:00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here