Deputatul PSD Doina Pană a criticat ironic pe pagina sa de Facebook desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier. Totodată, aleasa social-democrată nu a trecut cu vederea votul dat de opoziție la moțiunea de cenzură, dar și faptul că aceeași opoziție va avea probleme pentru a întruni majoritatea pentru ca noul guvern să fie votat în Parlament.

Doina Pană susține că, deși s-a așteptat ca Ludovic Orban să fie desemnat în funcția de premier, situația a amuzat-o.

Am aflat în studioul RTV despre nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier desemnat. Deși mă așteptam, n-am putut să nu mă amuz de situație: este prima dată în istoria României când este desemnat pentru o asemenea înaltă funcție… un șomer!„, a scris aleasa bistrițeancă pe rețeaua de socializare.

Totodată, Doina Pană spune că, pentru a vota moțiunea de cenzură, unii parlamentari au venit la Parlament din concediu medical, însă acum opoziția are probleme să asigure cvorumul necesar pentru ca noul guvern să fie votat.

Și tot în premieră națională, sub bagheta «dirijorului» Klaus Iohannis, 6 partide și-au dat mâna, au adus la vot parlamentari inclusiv cu ambulanța, au reușit să răstoarne un guvern (performant!) și … atât. Acum au mari probleme să se adune din nou, să asigure cvorumul de ședință și să voteze un nou guvern!
Există mai mare bătaie de joc la adresa României și a românilor???„, a mai scris deputata social-democrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here