Doi tineri din comuna Rebrișoara s-au ales cu dosar penal pentru lovire, după ce, luni, au agresat două persoane din aceeași localitate. Una dintre persoanele agresate, o tânără în vârstă de 27 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, luni, cu privire la faptul că, pe raza comunei Rebrișoara a avut loc o altercație. Persoanele agresate sunt soț și soție. 

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, împreună cu o femeie de 27 de ani, ambii din Rebrișoara, în timp ce se deplasau cu o mașină de teren în locul numit ”Pietroasa”,  ar fi fost opriți în trafic și agresați de către doi tineri de 19 și 22 de ani, din Gersa-comuna Rebrișoara. Totodată, unul dintre aceștia ar fi spart un geam al autoturismului„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma agresiunii, femeia a fost transportată la spitalul din Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violențe  și  distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here