Doi politicieni care s-au pronunţat în favoarea primirii de refugiaţi au primit ameninţări cu moartea, în condiţiile în care autorităţile germane anchetează moartea politicianului Walter Lübcke, care ar fi fost ucis de un activist de extremă dreapta, potrivit The Guardian.

Un e-mail trimis politicienilor şi unor trusturi de presă avertiza că asasinarea lui Walter Lübcke, un politician din partidul cancelarului Angela Merkel, a fost doar începutul unor „viitoare epurări”. Mesajul face apel la atacuri asupra politicienilor de stânga, refugiaţilor şi evreilor din Germania.

Numele primarilor din Köln şi din Altena, ambii victimele unor atacuri cu cuţitul din cauza opiniilor pro-refugiaţi ale acestora, au fost menţionate în e-mail.

Primarul din Köln, Henriette Reker, a supravieţuit după ce a fost atacată în 2015 cu un cuţit de către un activist de extremă dreapta care a declarat ulterior că prin gestul său a dorit să transmită un semnal de alarmă faţă de poziţia Guvernului în legătură cu refugiaţii.

Primarul din oraşul Altena, din Renania de Nord-Westfalia, Andreas Hollstein, a supravieţuit şi el după ce a fost înjunghiat în gât de către un bărbat nemulţumit de politica privind refugiaţii dusă de autorităţile locale. Ambii primari au confirmat că au fost ameninţaţi cu moartea săptămâna aceasta.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a refuzat să spună dacă există vreo legătură între aceste ameninţări şi moartea lui Lübcke.

Walter Lübcke, fost preşedinte al Consiliului Regional din Kassel, a fost găsit mort în casa sa acum două săptămâni. Poliţia a reţinut un suspect, Stephan Ernst, care are legături cu extrema dreapta şi care a mai fost condamnat în trecut pentru atacuri motivate politic.

2 COMENTARII

  1. Migrantii si Imigrantii … sunt instrumentele celor foarte bogati, prin care sa poata ” baga pumnul in gura ” celor care muncesc pana la epuizare pentru ei … pentru ” bani putini ” . Fiti siguri ca nu pleaca nimeni dintr-o tzara in alta, daca in tzara lui este bine si ” smardoii ” spculeaza acest lucru, il stimuleaza si finantzeaza ceerea de ” culoare libere ” peste granitele tzarilor, sa poata trece ” po.pu.li.mea ” liber si nestingherit… ca lacustele peste culturile oamenilor… ! Normal sa se infurie lumea, ptr ca li se fura locurile de munca de catre straini si sunt fortzati sa accepte niste salarii de c*cat ! Ce n-ati priceput ?

  2. Pai Merkal-oaia, chiar asta a vrut sa faca, adica, vazand ca nemtzii deja cer salarii tot mai mari si mai mari, a finantzat pe ascuns exodul masiv al lecustelor din Asia sarantoaca, peste granitele tzarilor pana in Germania, ca sa isi poata crea acea armata de mucles si pus pumnul in gura nemtzilor si al toturor celorlalte tzari din aceasta (M )UE pe unde lacustele au trecut . Si nu uitati, ca daca vrei sa iti bati joc de cineva, muti sau construiesti imediat langa ei, un cartier de tzigani , fara sa fac referire la cineva anume si lasi timpul sa-si produca efectele . Spun asta la modul general .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here