forum videochat

Pentru multi, videochatul ramane un subiect tabu, despre care ar vrea sa afle mai multe, dar se feresc sa puna intrebarile corespunzatoare. Tocmai de aceea, un forum videochat este un loc in care discutiile necenzurate reusesc sa adune foarte multe persoane interesate de acest subiect misterios. 

Aici, modelele online folosesc un forum videochat pentru a discuta sincer despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului, pentru a invata unele de la altele secretele meseriei si pentru a se sprijini reciproc in acest domeniu competitiv.  

Cel mai activ forum videochat de la noi din tara la momentul actual este www.videochatforum.ro, locul unde modelele online nu se feresc sa abordeze subiecte tabu, sa ceara pareri legate de meseria lor sau sfaturi pentru diverse aspecte.   

Daca vrei sa participi la discutiile fetelor, nu trebuie decat sa accesezi comunitatea online creata pe aceasta platforma, sa raspunzi prin comentarii sau sa adresezi chiar tu intrebari arzatoare. Iata doar cateva discutii care te vor uimi prin sinceritatea lor! 

forum videochat

Trucurile modelingului online 

Pe acest forum videochat, vei descoperi secretele meseriei de model online, trucuri de seductie si vei avea acces la multe subiecte tabu abordate de persoane cu experienta in domeniu. Aici vei gasi idei de role playing, recomandari de accesorii sexy, discutii despre fetish-uri si multe altele.  

Relatia cu colegele 

In orice meserie, apar tensiuni intre colegi. Cei care lucreaza in industria de modeling online nu fac exceptie de la aceasta regula, motiv pentru care anumite intrebari de pe un forum videochat se refera la relatia dintre modelele online. Raspunsurile primite sunt sincere si utile! 

Suntem fete. Depinde de cum e sudat grupul si de cat de veche esti in grup. Incearca si tu sa mai intri in vorba cu ele sau sa iesiti undeva. Daca nu merge, macar ai incercat…” (CarlaX) 

Eu ma inteleg bine cu ele, dar problema e ca toti suntem diferiti, caracterele sunt diferite si e normal sa nu te intelegi cu toata lumea. Uneori mai tine si de varsta si de maturitate. Invidii, din pacate, vor fi mereu, dar asta este. Cand vine vorba de persoanele cu care vrei sa relationezi e doar decizia ta.” (Aubrey) 

Cel mai dificil aspect al meseriei de model  

Daca vrei sa afli ce inseamna cu adevarat sa fii model, nu trebuie decat sa accesezi un forum videochat. Aici, fetele nu se cenzureaza cand vorbesc despre provocarile meseriei lor si explica tot ce trebuie sa faci pentru a depasi momentele mai dificile.

Uneori poti sa ai o zi grea, dar pe camera trebuie sa arati si sa te comporti ca si cum totul e roz. Iti cam fura din energie acest lucru. Cred ca asta e cel mai greu: sa te prefaci ca totul e OK chiar daca nu prea e. Totusi, cu timpul, inveti sa te adaptezi si o sa-ti vina mai usor sa lasi problemele deoparte pentru orele in care lucrezi.” (Iris) 

Ai vrea sa citesti mai multe conversatii fara perdea? Acceseaza www.videochatforum.ro, unde te asteapta o comunitate superba de femei si barbati din industria de videochat, carora nu le e frica sa puna punctul pe i si sa abordeze subiecte tabu! 

1 COMENTARIU

  1. Fetele din prima pagina folosesc tot felul de pgrograme ca sa faca bani sa intre lumea pe ele. Eu am lucrat la un studio care folosea http://videochattools.com/ si diva-traffic dar normal ca fetele de rand nu isi pot permite ca toate astea sunt cam scumpe. Sunt o gramada de lucruri la mijloc nu e chiar asa de simplu sa faci bani pe chaturbate si bonga acum sunt si eu pe cont propriu. Multi isi imagineaza ca intri si gata. Mie acum imi merge mai rau dar macar nu mai dau comision la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here