Doi suceveni s-au ales cu dosar penal, după ce au părăsit localitatea lor de domiciliu aflată în carantină și au ajuns în Bistrița-Năsăud, unde au fost descoperiți de polițiștii care verificau respectarea ordonanțelor militare. 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița au întocmit dosar penal unor persoane din județul Suceava pentru comoterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În fapt, în data de 30.04.2020, în jurul orei 16.30, organele de poliție din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud – Serviciul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind verificarea modului de respectare a ordonanțelor militare, pe DN 17, la limita jud. Bistrița-Năsăud cu jud. Suceava, respectiv pe raza localității Fântânele (jud. Bistrița-Năsăud), au oprit un autoturism în care se aflau două persoane de sex masculin, acestea deplasându-se pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, de la localitatea de domiciliu, respectiv comuna Adâncata, declarată zonă carantinată conform Ordonanței militare nr. 6/2020„, arată procurorii de la Parchetul de la Judecătoria Bistrița. 

1 COMENTARIU

  1. Dora-i mananca rau in c*r pe toti. Nici 2 luni n-au avut rabdare sa stea izolati, dar ii intreb ce s-ar face daca ar trebui sa infunde puscariile acolo… vre-o 10-15 ani… Aia ce sa mai zica si cum credeti ca iese cineva de acolo dupa o astfel de pedeapsa … altfel decat dus rau cu capul saracu … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.