Dimex –ul lui Scurtu a pus mâna pe UN MILION DE EURO de la Primăria Năsăud, pentru modernizarea unor străzi!

610

Dimex 2000 Company SRL a mai pus mâna pe un contract de UN MILION de EURO, după ce a câştigat o licitaţie organizată de Primăria Năsăud, care viza servicii de proiectare, dar şi executarea lucrărilor pentru modernizarea a trei străzi din Oraşul academicienilor. Chiar dacă potul a fost unul consistent, în cursă au intrat doar două asocieri de firme, liderii acestora fiind ambii din Bistriţa-Năsăud: Dimex 2000 Company SRL şi MIS Grup SRL, ambele abonate la banii publici din Bistriţa-Năsăud.

 

După ce anul trecut administraţia locală năsăudeană a primit undă verde, în primăvara anului trecut, pentru finanţarea proiectului “Modernizare străzi în orasul Năsăud, judeţul Bistriţa – Năsăud, L=4197 m”, în valoare de 6.111.544 lei, anul acesta, mai precis la începutul lunii aprilie, a fost scos la licitaţie contractul pentru serviciile de proiectare şi execuţia de lucrări, în valoare de 4.675.544 lei, fără TVA, adică peste un milion de euro.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

2 COMENTARII

  1. De ani de zile sunt aceeasi mafioti care mananca banii publici, asa ca nu mai este nici o noutate. Noutate ar fi daca cineva ar eradica fenomenul mafiei din administratia judetului…asta da eveniment…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here