Deputata PNL, Diana Morar, critică dur marele proiect anunțat de Gabriel Lazany în vederea transformării totale a pieței Mihai Eminescu și spune că acesta încalcă regimului juridic al proprietății private , garantat de Constituția României. Nu este însă singura problemă pe care Diana Morar a identificat-o în implementarea acestui proiect.

„Văzând cât de înălțătoare se conturează Bistrița pe hârtie, pardon pe  ”randări” prezentate high-tech (noroc ca PSD are ministru la Digitalizare și i-a învățat cu tehnică cea nouă, ca s-au salvat câțiva copaci buni, nu ca cei de la spital, de la a fi tatuați cu desene fantasmagorice prezentate prin piețe publice ca fiind viitoare proiecte pentru oraș), aduc în atenția publică câteva chestiuni de legalitate față de grandioasele desene prezentate de challengerul primarului municipiului Bistrița:

– încălcarea regimului juridic al proprietății private , garantat de Constituția României, prin utilizarea dincolo de limitele legii a condițiilor de expropriere pentru cauza de utilitate publică a imobilului clădire proprietate privată cunoscut sub denumirea de Emi Center.

Mergând pe ideea promovată, dragi bistrițeni, oricare dintre voi vă puteți trezi fără case pentru ca “vigilenții” de la PSD vă pot declara rapid că stați în calea culmii progresului vreunui proiect “gândit” de ei. Sună cumva ca o amintire nu de mult uitată?

“Conceptul” de parcare în parc, în accepțiunea legislației spațiilor verzi este ceva de noaptea minții! Dacă admitem ca e posibil așa ceva, atunci, de astăzi, bolizii parcați pe fântâna arteziană din fața Palatului Culturii pot fi lejer parcați și în fața foișorului sau a iazului cu pești din parc sau, de ce nu, pe gazon, în locul fostei închisori a veverițelor, simbol de tristă amintire al administrației PSD.

Doamne ferește să încapă Bistrița pe astfel de “mâini bune” lipsite de coordonare cerebrală pe principiul: noi muncim, nu gândim!

Recomand echipei de coregrafi de campanie să nu-și ignore colegii juriști când se mai afișează public cu asemenea aberații!

Nimeni nu poate fi mai presus de lege”, spune Diana Morar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.