„După gafa majoră prin care trimitea în haos milioane de români cinstiți, micșorând plafoanele la tranzacțiile cash, Ciolacu încearcă astăzi să pozeze în mare salvator al națiunii”, a scris deputatul liberal Diana Morar, pe pagina sa de Facebook.

În opinia alesei bistrițence, în loc sa se prefacă un susținător al celor pe care până ieri ii considera hoți, premierul ar trebui să își prezinte scuze.

„Adevărul e că reacția în lanț a liberalilor, începând cu a președintelui Nicolae Ciucă, și unda de șoc din economie sunt motivele schimbării de opinie, în niciun caz pornirile mesianice pe care vrea să le arate.

Astăzi pozează în erou, dar iată ce declara în urmă cu doar câteva zile:

«Dacă avem cea mai mare evaziune, dacă se fură cu portbagajul, şpagă, cum, spuneţi-mi mie? (…) Ăla pe care l-ai prins îl iei şi-l bagi la puşcărie. Ăla pe care nu l-ai prins spuneţi-mi mie ce face cu banii, dacă el e limitat, cum îşi ia el Ferrari, cu sacoşă? Cum cheltui banii, domnule, din şpagă, dacă tu ai limitat 5.000 lei? Pe lucruri mici»…

Ce reiese din această declarație? Judecați dumneavoastră. Iar pentru domnul prim-ministru mai am un mesaj: rugați consilierii sa citească mai bine și sa repare TOATE abuzurile. Sau, mai bine, trasați colegilor din Parlament să voteze rapid proiectul de lege depus ieri de PNL. E cea mai sigura variantă ca să nu mai «scape» ceva”, a subliniat Diana Morar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.