Și în 2023 ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA vor derula campanii GRATUITE de colectare a deșeurilor voluminoase și vegetale.

Anul acesta, ADI Deșeuri și operatorul de salubritate vor derula 6 campanii gratuite pentru colectarea deșeurilor voluminoase și două campanii gratuite pentru colectarea deșeurilor vegetale.

Pentru deșeurile voluminoase:

În orașe se vor derula 6 campanii gratuite de colectare în lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie, decembrie.

În zona rurală se vor derula 4 campanii gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase, în lunile februarie, aprilie, august, decembrie.

Pentru deșeurile vegetale se vor derula două campanii gratuite în tot județul Bistrița-Năsăud, în lunile aprilie și noiembrie.

În afara acestor campanii gratuite, cetățenii pot depune deșeurile voluminoase, deșeuri provenite din construcții sau deșeurile electrocasnice în cele 5 centre la nivelul județului Bistrița-Năsăud:

Bistrița – 2 centre de colectare: pe str. Narciselor, lângă fostul Netex și în Viișoara, lângă Complex Heidenfeld;

În județ, centrele de colectare sunt amplasate în:

Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniște;

Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;

Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia;

Deșeurile voluminoase și cele electrocasnice, predate prin aport voluntar la aceste centre, se preiau GRATUIT de operatorul de salubritate;

Deșeurile provenite din construcții se preiau la aceste centre GRATUIT în limita a 200 kg / an / gospodarie;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.