Sursa foto: News.ro.

Deputaţii USR şi Forţa Dreptei au depus marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale”. Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a anunţat depunerea acestei moţiuni simple în plen, relatează Agerpres.

„În conformitate cu prevederile articolului 112 din Constituţie şi articolul 189 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, deputaţii USR şi deputaţii Forţa Dreptei vă înaintează moţiunea simplă intitulată «Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale»”, a spus Moşteanu.

Reamintim că ministrul Muncii, în august 2022, la un hotel din Olimp, Marius Budăi a sunat o deputată noaptea. Soțul acesteia a fost nevoit să coboare la recepție pentru a interveni.Ministrul, potrivit surselor din partid, a consumat alcool și „se afla în stare de ebrietate” când s-a decis să sune o colegă de partid. Deputata era împreună cu soțul său, cu care venise la evenimentul de la mare.

Văzând „insistența” ministrului, soțul deputatei a reacționat și a avut „o discuție aprinsă cu ministrul Budăi”, la parterul hotelului, potrivit mai multor martori oculari. Ei au refuzat să apară cu nume și prenume, dar au acceptat să devină public ceea ce au văzut. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Marcel Ciolacu i-ar fi cerut ministrului Muncii „să înceteze să mai bea”. Situațiile jenante relatate de membrii PSD: „Încerca să fie macho man, iar deputata era cu soțul ei în cameră”.

Citește și: Florin Cîțu, acuzații grave la adresa PSD: Îi susține agenda lui Putin de aici de la București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.