Marfurile variate au nevoie sa fie ordonate ca nimic sa nu se piarda si sa se castige spatiu, atat in locul in care sunt expuse, cat si in cel in care sunt depozite.

De cand a luat amploare sistemul ambalaje depozitare din plastic ma gandesc ce debandada ar fi in magazine, daca nu ar exista: navete din plastic pentru sticle de bere si de suc, containere pentru suruburi, cutii din plastic pentru linguri si furculite de unica folosinta si laditele din plastic pentru legume-fructe.

Este adevarat ca tacamurile de unica folosinta sunt vandute sigilate in pachete de 5 sau 10 produse, dar ar fi rau ca aceste produse sa fie aruncate peste oale, farfurii si cesti de portelan pentru cafea.

Sa ne mutam intr-o farmacie veterinara! Intr-un loc stau pliculetele cu conserve pentru pisici, in altul pateurile pentru caini, tuburile cu antibiotice pentru pasari ar putea sa se amestece oricand cu prafurile de inchegat laptele, daca nu ar exista in spatele farmaciei containerele din plastic etichetate din care se iau produsele necesare.

Dar in masina care asigura aprovizionarea farmaciilor, cum ar putea fi transportate ordonat atatea produse diferite?

Cutiile din plastic cu peretii compacti tin sub control toate produsele, altfel multe dintre ele s-ar pierde pe drum. Seturile de pixuri dintr-o papetarie, foliile cu etichete sau abtibilduri, agendele foarte mici sau foile autocolante colorate s-ar pierde, daca nu ar exista acest sistem de depozitare plastic de care am devenit dependenti.

Plasticul este rezistent si poate fi spalat in profunzime dupa fiecare utilizare, de aceea si custile animalelor de companie sunt facute din acelasi material.

Plasticul nu produce raniri, asa cum dintr-o ladita din lemn manipulata neatent pot intra aschii in degete sau mana poate fi ranita de cuie sau de sarmele cu care este prinsa.

Cutiile din plastic pot fi utilizate la transportul unor substante lichide, cum sunt: uleiul, zeama de legume sau de fructe, mustul, dar si la depozitarea unor piese mici de la magazinul de piese auto care s-ar rataci rapid, daca nu ar fi puse separat in aceste cutii prevazute cu capac.

Cum s-ar putea descarca un camion plin cu piese mici sau cu produse de papetarie, fara aceste cutii de carton? Ar putea sa ia cineva un brat de agende mici pe care le scapi din mana?

Aparitia ambalajelor din plastic a reprezentat o mare usurare pentru producatori, comercianti si transportatori, fiindca:

-in ambalajele din lemn nu puteau fi puse lichidele sub nicio forma.

-ambalajele din sticla care puteau retine lichide se spargeau usor in timpul transportului, la cel mai mic soc.

-laditele din lemn se stricau foarte repede, fie ca cedau sub greutate, fie ca lemnul se umplea de carii si putrezea.

-laditele din lemn nu puteau fi spalate dupa fiecare utilizare, cand se murdareau.

Plasticul tine mult si este reciclabil, in cazul in care nu mai este de folos omului.

Din fericire pentru noi, romanii, exista un magazin online cu ambalaje din plastic si pe site pot fi analizate si comandate peste 1000 de produse.

Poti comanda galeti din plastic prevazute cu capac, navete de sticle de bere sau de suc personalizate, containere prevazute cu senile sau pe roti, ladite pentru legume-fructe, sisteme pentru transportul lichidelor la distante mari si multe altele. Formele ambalajelor, capacitatea lor sunt diferite, iar la solicitarea clientului se pot personaliza.

Daca maine incepi campania si nu ai ladite din plastic pentru cirese si pentru capsuni, solicita-le de urgenta si camioanele vor sosi cat se poate de repede ca tu sa ai in ce pune fructele.

In cazul in care ambalajul cautat nu se afla in niciun magazin din tara, sa stii ca numai aceasta firma il realizeaza special pentru tine dupa proiectul facut de tine si de echipa ta de specialisti sau dupa proiectul realizat de specialistii care lucreaza pentru Schoellerallibert.com conform descrierilor tale. Iata ca nu mai ai grija ambalajelor, in calitate de producator te focalizezi strict pe activitatea ta si faci din Schoellerallibert.com un partener de nadejde.

Multi comercianti, fermieri, antreprenori fac acest lucru, mai mult de-atat cutiile din plastic au ajuns si in institutii si gospodariile oamenilor.

Zilele trecute am fost la medicul de familie si tinea fisele pacientilor in containere din plastic prevazute cu capac si mi s-a parut foartebine asa, ca nu se mai umplu de praf si de microbi.

Ambalajele din plastic fac minuni peste tot, fiindca sunt utile, frumoase, usoare, rezistente si ieftine.

Datorita lor piesele nu se pierd, legumele stau in raft, pregatite sa fie alese de consumatori, lichidele pot fi transportate pe distante de sute de kilometri fara grija.

Intra pe site-ul acestui producator si alege ambalajele de care ai nevoie. In cazul in care ai depozitele mici, alege ambalajele care se pliaza cand sunt goale, sa economisesti spatiul!

Schoellerallibert.com isi diversifica permanent produsele ca sa vina in intampinarea celor care au nevoie de ele.

Calitatea plasticului din care sunt facute aceste ambalaje le asigura durata mare de viata.

Schoellerallibert.com isi aduce o contributie decisiva la bunul mers al economiei romanesti si pentru asta romanii sunt recunoscatori acestei firme cu vechime.

Faceti ca economia romaneasca sa nu simta efectele pandemiei si in acest mod nivelul nostru de trai va fi cat mai ridicat!

Iubesc ambalajele din plastic, fiindca stiu cat usureaza de mult depozitarea obiectelor fragile si a celor minuscule, care s-ar pierde in absenta lor!

Cumpara cu incredere ambalaje de pe site-ul magazinului si vei descoperi ce investitie buna ai facut! Firma noastra este dependenta de acest producator si de ambalajele sale de calitate premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.