Anca Cîrcu, fost membru al PRM Bistriţa-Năsăud şi fost candidat pentru o funcţie de deputat la alegerile parlamentare din 2012, a făcut declaraţii incendiare la adresa fostului preot Cristian Pomohaci acuzat de pedofilie. Este cunoscut faptul că Anca Cârcu s-a năsut în acelaşi sat cu fostul preot – Rebrişoara.

 

Tot ce se discută despre el este exact așa, cu punct și virgulă, fără doar și poate. Ce a făcut când a plecat din Rebrișoara a făcut și cât a stat în Rebrișoara. Eu eram mică atunci și știam că tot satul vorbea că e «pe invers».

Lucrul pe care nu-l voi înţelege în viata mea este de ce rebrişorenii l-au venerat în felul lor şi l-au acoperit. Dintre vecinii lui, tot ce era băiat tânăr, nu a scăpat. O ştiu sigur, cu nume, cu tot. Știu că unii care s-au nimerit cu el în aceeași încăpere, au scăpat doar sărind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rușine să vorbească„, a declarat Anca Cârcu pentru WOWbiz.ro.

Sursă foto: Viorica Ancuta Carcu/Facebook
Sursă foto: Viorica Ancuta Carcu/Facebook

În încheiere, Anca Cârcu a făcut o declaraţie extrem de ciudată, prin care lasă să se înţeleagă că Pomohaci are la mână mai mulţi oameni importanţi din România.

Să nu îl supăraţi prea mult pe Pomohaci, deoarece el cunoaşte secrete politice care pot arunca România în aer!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here