REPER, formațiune cu oameni plecați din USR, încearcă să-și găsească oameni pentru secțiile de votare pe site-urile care recrutează persoane pentru diferite locuri de muncă. Partidul vrea treacă pragul de 5%, dar nu poate acoperi cele aproximativ 19.000 de secții de votare, relatează Adevărul.

Partidul REPER Filiala București invită cetățenii entuziaști și angajați să se alăture echipei noastre ca Reprezentanți în Secțiile de Votare pentru Alegerile Europarlamentare din București, Cluj și Craiova. Aceasta este o oportunitate extraordinară de a contribui activ la procesul democratic. Activitatea se desfășoară pe durata unei zile și este remunerată cu o sumă de circa 400 lei net”, este anunțul dat pe BestJobs platformă cu anunțuri de recrutare, de formațiunea din care face parte și Dacian Cioloș, fost premier și fost președinte USR.

Conform precizărilor din anunț, 30 de posturi ar fi vizate. Sunt doar câteva cerințe: „cunoașterea legislației electorale (asigurăm training și centru online/telefonic de suport); abilități de comunicare și decizie; disponibilitate între 7:00 și ~23:00”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.