Doi minori și o tânără de 18 ani, declarați dispăruți de părinții lor, luni, au fost găsiți în câteva ore de polițiștii bistrițeni. Toți au fost încredințați familiilor lor.

O femeie din localitatea bistrițeană Tăure a sesizat, luni, Poliția despre faptul că fiul ei în vârstă de 11 ani și concubinul ei au plecat de la domiciliu și mai poate lua legătura ei.

Polițiștii au stabilit faptul că în seara de 18 august, în jurul orei 22.00, cei doi au plecat spre o stână de pe raza localității Tăure, însă nu a mai putut lua legătura telefonic cu ei. În cursul nopții, proprietarul stânei i-a căutat, însă nu a reușit să-i găsească.

Imediat după sesizare, polițiștii din comuna Nimigea, împreună cu membrii familiei au efectuat căutări la stânele de pe raza localității Tăure, însă nu au fost găsiți, motiv pentru care a fost dispusă măsura căutării la nivel național.

În jurul orelor 15.30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică i-au depistat pe cei doi pe raza municipiului Bistrița, la o stână situată în locul numit «Bobeica». Minorul a fost încredințat mamei, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată de polițiști„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

O sesizare similară a fost depusă în aceeași zi și de un bărbat din Șieu-Măgheruș. Acesta a adus la cunoștința polițiștilor despre faptul că  fiicele sale de 15 și 18 ani au plecat voluntar de la domiciliu în cursul serii de 18 august și nu au mai revenit.

În aceeași zi, respectiv 19 august, în jurul amiezii, fata de 18 ani s-a prezentat la sediul Postului de poliție Șieu Măgheruș, fiind încredințată de polițiști părinților. Față de minora de 15 ani a fost dispusă măsura căutării la nivel național.

În urma căutărilor efectuate, la scurt timp a fost găsită și minora de 15 ani, pe raza localității Iclod,  iar polițiștii Secției 4 au condus-o la sediul Postului de poliție Șieu Măgheruș, unde au încredințat-o familiei„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.