După ce viceprimarul liberal Sorin Hangan a criticat într-o postare pe Facebook conducerea Aquabis și a Consiliului Județean cu privire la rețelele de canalizare din municipiul Bistrița care nu preiau apa pluvială după o ploaie torențială, deputatul PSD Daniel Suciu îi dă o replică dură.

„Mic îndreptar pentru viceprimar. Adică Hangan:

1. Apele pluviale nu = canalizare

2. Canalizarea merge în stația de epurare, apele de la Dumnezeu merg in râul Bistrița. După 2 ani în funcție mă gândeam că știe.

3. Pluvialele (adică de la același Dumnezeu invocat și de primar) sunt în responsabilitatea domniilor voastre, nu la Aquabis.

4. Din 138 de străzi propuse de Aquabis pentru reabilitare/extindere rețele de alimentare cu apă în Bistrița, cu banii obținuți de Radu Moldovan și instituția aceea “inutilă” de care faceți vorbire, primăria, adică Turc@Hangan@USR a reușit performanța să NU întăbuleze 108, rămânând doar cu 30. Bani pierduți, sute sau mii de familii care nu vor beneficia de apă pentru că primăria a dormit, avize expirate și licitație întârziată.

5. Un sfat gratuit: sunt bani în PNRR disponibili pentru străzile acelea. Dar Dumnezeu nu bagă în straiță și poate de data aceasta nu ratați!”, a scris Daniel Suciu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.”
  (Tudor Arghezi- Rețete)
  Acest individ, pe nume Daniel Suciu, simte din nou nevoia să se bage in seamă, printr-o ironie ieftină la adresa administratiei actuale a Bistriței pe tema inundațiilor care se produc când plouă în oras. Numai că individul nu pierde nici un prilej să-l linguseacă pe idolul său Radu Moldovan: “Din 138 de străzi propuse de Aquabis pentru reabilitare/extindere rețele de alimentare cu apă în Bistrița, cu banii obținuți de Radu Moldovan…”, de parcă Radu Moldovan ar fi obtinut banii de la “Mătusa Tamara” pentru extinderea retelelor respective. Dar, vorba proverbului : „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“.
  Revenind la inundarea străzilor după polile torentiale, problema este mai veche si nu a fost rezolvată nici in cele trei mandate ale primarului PSD-ist Ovidiu Cretu, fără ca atunci individul să fi făcut vre-o ironie.
  Solutii exista si ele au fost sugerate de catre directorul Aquabis Ion Șandru, care a avertizat intr-un interviu că până nu se vor face șanțuri de gardă pentru apa de ploaie, Bistrița va fi tot timpul inundată după câte o ploaie mai puternică.
  Vezi: https://www.timponline.ro/directorul-aquabis-sandru-pana-face-santuri-garda-ploaie-bistrita/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.