Daniel Suciu (PSD) a emis o declarație vehementă în contextul criticilor aduse partidului său de către Robert Sighiartău. Într-un discurs amplu, Suciu a subliniat necesitatea reformării și reparării statului român, precum și responsabilitatea pe care PSD o simte față de cetățeni.

Suciu a răspuns la acuzațiile care au vizat guvernarea PSD din trecut, criticând guvernul Orban-PNL pentru gestionarea pandemiei și alte aspecte. El a adus în discuție faptul că în timpul pandemiei, în guvernarea precedentă, sute de români au murit zilnic, iar resursele în domeniul sănătății au fost distribuite inechitabil. De asemenea, a menționat acuzații de corupție referitoare la achizițiile de la Unifarm și practicile presupuse din acea perioadă.

Declarând că preocuparea principală a PSD nu este scăderea în sondaje, Suciu a subliniat că obiectivul lor este să lucreze pentru reformarea și repararea structurilor statului român în beneficiul cetățenilor. El a făcut apel la necesitatea de a înțelege importanța acțiunilor concrete și a reformelor în comparație cu procente în sondaje.

„Robert, tu vorbești de ghinion? Parcă am mai auzit acest cuvânt folosit cinic de cineva…dacă tu nu ești băgat în seamă prin Modrogan văd că ai deprins obiceiul prost de a uita. Hai, nu uita că în timp ce mureau sute de români pe zi în pandemie guvernul Orban-PNL fura pe rupte la Unifarm! Ai uitat Robert cum ați inchis piețele pentru țărani și voi trabuceați cu wiskane prin birouri? Ai uitat că-n guvernarea voastră se scoateau bolnavii noaptea de prin spitale?, a subliniat Daniel Suciu.

În final, Suciu și-a reafirmat angajamentul față de cetățeni și a subliniat faptul că PSD va continua să lucreze pentru a aduce schimbări pozitive în societate și în funcționarea statului.

Sincer, preocuparea noastră nu este scăderea voastră în sondaje, tocmai că lumea știe ce-ați făcut, preocuparea noastră este să reparăm și să reformăm statul român. Asta-i doare pe români nu procentele voastre”, a conchis Daniel Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.