Daniel Buda s-a salvat și a câștigat un nou mandat de europarlamentar, al treilea din cariera lui, a reușit să se impună în fața lui Adina Vălean, Alina Gorghiu, Raluca Turcan sau Virgil Popescu.


Nu știm ce îl recomandă pe Daniel Buda la un al treilea mandat de europarlamentar, deoarece a fost aproape absent din fața reflectoarelor. Știm că într-adevăr Daniel Buda are talentul să dispară și să apară doar când îi convine pe scena politică precum un magician. Acum a apărut pe locul 3 pe lista PNL și locul 7 pe lista comună PSD-PNL, un loc foarte foarte eligibil, chiar călduț, pentru un europarlamentar aflat la un viitor al treilea mandat.

Buda nu s-a făcut remarcat cu nimic în ultimele două mandate de europarlamentar decât cu câteva emisiuni plictisitoare la televizor înainte de alegeri sau câteva vizite la lucrările făcute de către Emil Boc prin Cluj-Napoca și câteva emisiuni radio locale pe la posturile de radio online plătite de partid

Pe prima poziție va fi Ramona Chiriac, iar pe poziția a doua, cel mai probabil, Mihai Tudose. Ședința în care s-ar fi hotărât lista PNL PENTRU EUROPARLAMENTARE ar fi fost tensionată pentru că alți lideri care și-au dorit poziții eligibile nu le-au primit. În aceeași ședință, Nicolae Ciucă i-a anunțat pe liberali că PSD și PNL vor avea liste comune la alegerile parlamentare dacă vor avea și candidat comun la prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.