Conform informațiilor furnizate de surse din poliție, citate de Digi24, Dan Diaconescu este investigat sub suspiciunea de comiterea de acte sexuale cu un minor în mod repetat, precum și de folosirea prostituției infantile în mod repetat, implicând mai multe acte materiale.

În fapt, în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța. Ulterior, a facut acelasi lucru, cu sora geamana a minorei- tot in B si CT. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Dan Diaconescu a fost pacalit de una dintre minore că a gasit o prietena virgina.

A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate. Dan Diaconescu este vizat de o nouă anchetă penală. Au fost percheziții astăzi la locuința lui din București. Percheziția a fost făcută de polițiștii din Constanța sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Aceștia au făcut dimineață percheziția domiciliară la locuința unui bărbat de 55 de ani, iar surse din cadrul poliției Constanța susțin că este vorba de Dan Diaconescu. El este cercetat într-un dosar în care sunt sesizate fapte penale pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit în județul Constanța. Deocamdată poliția nu a oferit mai multe informații.

Citește și: Augustin Zegrean: Pensiile magistraţilor sunt pensii de serviciu! Parlamentul poate să taie, dar nu pentru cei aflați în plată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.