Incredibil, dar adevărat, și dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Un judecător din Iași îi transmite unui reclamant că ”nu există județul Bistrița Nasaud în România”, scrie clujust.ro.

„Cu siguranță magistratul respectiv nu a fost printre primii la geografie”, notează sursa citată.

În documentul publicat de clujust.ro, se poate observa la datele destinatarului (dreapta sus) că judecătorul este atât de convins că nu există Bistrița-Năsăud (forma corectă), încât adaugă de la sine județul Iași la adresă, după orașul Bistrița și” jud. Bistrița Nasaud.”

Judecătorul titular al completului C15 de la Judecătoria Iași i-a dispus reclamantului, în rezoluția trimisă prin adresă de grefier, să timbreze acțiunea cu taxa judiciară de timbru și ”veți indica denumirea completă a județului în care aveți sediul, având în vedere că nu există județul Bistrița Nasaud în România și veți depune alte înscrisuri conforme cu originalul în probațiune”.

sursă foto: clujust.ro

9 COMENTARII

  1. Aici mai mult înclin balanța pentru prostia grefierului de dosar. Judecătorii având foarte multe dosare pe cap, mai semnează ca și primarii unele adrese neconcludente. Aici se pune ștampila și nix semnătură. Aici miroase a parodie. Ca să ajungi magistrat nu este la îndemâna oricui. Concurența este foarte mare la facultate, apoi „teroarea” în cei doi ani de la Institutul Național de Magistratură…

  2. Problema s ar traduce astfel : până când nici Judecătorii nu mai sunt ceea ceea ce au fost cândva, cu toate așa zisele filtre prin care trec ! Gândiți vă la restul funcțiilor publice din societate !

  3. Oooo, cum să nu existe! Exista, iar o instituție cum este Facebook Romania îi adaugă la teritoriul administrativ toate localitățile din Tara Dornelor și valea Bistriței (Aurii) până peste Obcina Mestecăniș, respectiv Fundul Moldovei 😃. Aceste localități fac parte din judetul Suceava – Bucovina RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.