Adrian Papahagi, profesorul clujean de la Facultatea de Litere, a lăsat un comentariu pe Facebook care a stârnit indignarea autoarei Petronela Rotar. Aceasta a făcut o captură de ecran la comentariul dânsului, pe care a postat-o la rândul ei pe pagina de Facebook împreună cu următorul text:

”Vă povesteam ieri de marii intelectuali conservatori ai țării. Iată o mostră superbă pentru ilustrație. Cînd erudiția servește doar pentru etalare și nu e dublată de omenie. Mulți am căzut și cădem în capcana admirației inteligenței sau erudiției cuiva. De multe ori, o facem pentru că asocierea pare să ne flateze. Să nu uităm că niciodată erudiția sau inteligența nu sînt și garantul caracterului.”

Nu se știe exact în ce context a lăsat profesorul acest comentariu.

”Din ce subsoluri infecte de invidie și ură ieșiți toți, ca să insultați gratuit oameni pe care nu-i cunoașteți? Pentru informarea ta, muiere rea și proastă, nu există om mai curat ca mine. Iar erudiția și cultura mea, la care nu vei ajunge vreodată, sunt suficient de relevante ca să ajungă chiar și la nulități ca tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.