Veşti bune pentru toți tinerii care doresc să opteze pentru învăţământul militar postliceal – formarea maiştrilor militari şi subofiţerilor, anunță reprezentanții Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud! În anul de învățământ următor, admiterea se realizează pe baza mediei obținute la Bacalaureat.

„În conformitate cu Dispoziţia şefului Direcţiei generale management resurse umane nr. DGMRU-3 din 16.02.2023, privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în şcolile de maiştri militari şi subofiţeri, în anul de învăţământ 2023-2024, admiterea se realizează pe baza mediei obţinute la examenul naţional de bacalaureat, în funcţie de opţiunile exprimate în cererea de înscriere şi de rezultatele selecţiei, în limita numărului de locuri aprobat pentru fiecare armă sau serviciu şi specialitate militară, atât pentru Ministerul Apărării Naţionale, cât şi pentru celelalte structuri din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională”, transmite Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud.

Admiterea se organizează pentru următoarele tipuri de programe:

– studii postliceale cu durata de 2 ani, pentru formarea iniţială a maiştrilor militari în activitate;

– studii postliceale cu durata de 1 an, pentru formarea iniţială a subofiţerilor în activitate;

 Pentru mai multe informații, consiliere de specialitate şi ÎNSCRIERE adresați-vă biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud situat în municipiul Bistrița, B-dul Republicii nr.3-5, tel. fix: 0263212453, mobil:0744699021, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30 (marți 10:30-18:30).                             

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.