Jocurile de noroc moderne au adus cu ele şi o terminologie destul de complicată şi de complexă. Dacă ai ceva experienţă şi joci de mult timp în cazinouri fizice sau virtuale, în agenţii de pariuri ştii deja ce înseamnă aproape toţi termenii.

Însă pentru pariorii amatori sau pentru cei cu mai puţină experienţă terminologia poate fi destul de greu de descifrat. Unul dintre cei mai folosiţi termeni în materie de jocuri de noroc e Free Bet sau pariu gratuit. Adesea disponibil în ofertele cu bonus fara depunere pariuri.

Ce este Free Bet-ul?

Free Bet-ul este suma de bani pe care casă sau agenţia de pariuri o acordă clienţilor într-un anumit context. Odată ce ai primit free bet îl vei folosi pe un singur pariu, dar rămâi mereu cu profitul, suma pariată e a agenţiei. Vestea bună este că nu există condiţii de rulaj la Free Bet şi în on-line se va folosi foarte simplu, selectând un Free Bet şi utilizându-l.

Putem avea pariuri gratuite fără depozit, nu depui nimic şi câştigi fără efort, pariuri gratuite pentru primul depozit, la deschidere cont, la folosirea unui cont pe mobil. Şi când se îndeplinesc anumite obiective, când s-a folosit un tip de pariuri se vor acorda Free Bet-uri. Pariurile gratuite pentru fidelizare sunt o categorie interesantă de pariuri, se rambursează total sau parţial pariul pierdut ca bonus.

Free Bet-ul este oferit, de cele mai multe ori, celor care-și deschid un cont într-o agenție pentru prima dată, dar nu este o regulă.

Cum profiţi de un Free Bet sau Pariu Gratuit?

Este foarte simplu. Vei folosi banii virtuali pe care îi ai din partea casei ca să pariezi pe anumite tipuri de evenimente sportive şi la final ai profitul şi un procent din tot ce ţi s-a oferit. Profiţi de un Free Bet jucând la cât mai multe case de pariuri on-line şi deschizând conturi, încercând să respecţi toţi termenii şi condiţiile ca să ajungi să ai cât mai multe pariuri gratuite.

A profita de pe urma unui pariu gratuit înseamnă şi a încerca să stabileşti o strategie de joc pentru a folosi pariul gratuit în aşa fel încât să poţi avea la final cele mai bune câştiguri. Un free bet îl obţii imediat şi faptul că nu ai nici condiţii de rulaj înseamnă că vei putea să îţi rotunjeşti cât mai repede veniturile fără să depui niciun efort.

Dacă aduni mai multe astfel de pariuri gratuite ai şi profituri mai mari şi poţi renunţa să mai pariezi atât de mult într-o perioadă de vreme ce ai deja banii pe care ţi-i doreai atât de mult. Pe fiecare site al caselor de pariuri găseşti detalii despre free bet şi despre condiţiile de pariere odată ce ţi-a fost alocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.