Cauți parteneri de încredere pentru afacerea ta? Mergi direct la țintă și profită de platforma pusă la dispoziție de echipa de la merXu. Proiect demarat în 2020 de Przemyslaw Budkowski, Tomasz Nowak şi Sebastian Pietrowski, foştii CEO, COO şi director de dezvoltare în cadrul grupului Allegro, merXu a beneficiat deja de mai multe runde de investiţii și înglobează în prezent peste 7 milioane de produse.

Această diversitate a produselor și a furnizorilor sunt garanția ta pentru o decizie de cumpărare informată și atentă. Așadar, te invităm la cumpărături!

Cum mă poate ajuta platforma merXu dacă vreau să cumpăr produse sau servicii?

MerXu cuprinde milioane de oferte din industrii precum chimică și metalurgică, construcții, electrotehnică, iluminat, încălzire și hidraulică, siguranță, unelte, industrie și inginerie mecanică, HoReCa, echipamente de birou și business. Primul pas pentru a începe căutarea produsului sau a serviciului dorit este crearea unui cont pe platformă pentru afacerea ta.  Acesta este în prezent gratuit și nu trebuie să plătești pentru înregistrare. Ai grijă totuși să te înregistrezi cu datele companiei pentru că o persoană fizică nu se poate înregistra, cumpăra sau vinde pe merXu.

Platforma este dedicată pieței industriale, iar toți furnizorii și vânzătorii listați au trecut printr-un proces de verificare. Din perspectiva companiei care își dorește să achiziționeze produse, merXu aduce un beneficiu important prin oferta bogată de produse de calitate, la prețuri competitive disponibilă pe https://merxu.com/ro/c/materiale-si-echipamente-de-constructii-1976b431f4414b01b3aba9074a891523/

Cumpărătorul poate folosi funcționalități precum cerere de ofertă, negociere și personalizare pentru a obține cele mai bune condiții privind tranzacția, modalitatea de livrare, termenele de plată și chiar privind caracteristicile produselor. De exemplu, în cazul materialelor și echipamentelor de construcții echipa merXu garantează înalta calitate și livrarea la timp a produselor comandate, fiind selectate doar companiile care pot îndeplini aceste standarde ridicare și servicii profesionale. Utilizatorii platformei au posibilitatea de a realiza o evaluare a tranzacției, indiferent dacă aceasta a fost sau nu finalizată pentru a servi drept punct de reper pentru alți utilizatori. Există o mare varietate de oferte disponibilă pe https://merxu.com/ro/c/materiale-de-finisare-d27f0987102c4616955eb6df2102cd80/

Cum funcționează o cerere de ofertă?

Platforma merXu pune la dispoziția potențialilor cumpărători un spațiu public pentru întrebări legate de produse sau servicii pe care aceștia le caută și sunt momentan indisponibile în oferte. Vânzătorii direct interesați de industrie și domeniu, verifică în mod constant lista pentru cererile de ofertă și răspund cumpărătorilor atunci când au posibilitatea de a oferi ce este cerut.

Interacțiunea cu vânzătorii este posibilă și în momentul efectuării unei comenzi sau prin folosirea butonului pentru contactarea furnizorului. Atunci când ai ales un vânzător dar ai avea nevoie de mai multe detalii, poți solicita o ofertă și poți folosi lista cu exemple de întrebări pusă la dispoziție de către dezvoltatorii platformei. Dacă niciuna dintre întrebările sugerate nu este potrivită pentru tine, poți personaliza câmpul cu propriul mesaj. De exemplu, în cadrul categoriei pentru materiale și echipamente de construcții, selectăm subcategoria materialelor de finisare și alegând un produs de care avem nevoie putem cere mai multe informații furnizorului, putem negocia termenii tranzacției și putem ajunge la finalizarea acesteia după ce clarificăm toate aspectele pe messengerul intern al platformei. Odată ce negocierea se finalizează, vânzătorul va trimite un rezumat al comenzii și o factură.

Creat din dorința de a facilita interacțiunea dintre vânzător și cumpărător, https://merxu.com/ este un instrument modern și practic care te ajută să colaborezi mai ușor într-un mediu național sau internațional. Aici poți găsi produsele și serviciile de care ai nevoie pentru a-ți crește afacerea și a o dezvolta și în mediu digital, fără stresul securității digitale, a dezvoltării de aplicații proprii sau alte provocări din domeniul digitalizării. Iar în cazul în care mai aveai nevoie de încă un motiv ca să te înregistrezi, pe merXu ai acces la produse și furnizori din 9 țări din Europa Centrală și de Est, cu oferte traduse în română și toate informațiile de care ai nevoie pentru o tranzacție de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here