Carmen Dan, chemată de urgență la Guvern

120

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ajuns luni, la prânz, la sediul Guvernului, acolo unde se află şi premierul Viorica Dăncilă.

Pe agenda oficială a premierului nu figurează nicio întâlnire cu miniştrii.
Premierul Viorica Dăncilă s-a întors mai devreme din concediu.
De asemenea, în sediul Guvernului, au mai fost prezenți ministrul Apărării, Mihai Fifor și vicepremierul Paul Stănescu, care au plecat după sosirea lui Dan, scrie antena3

4 COMENTARII

 1. Lasati ca aveti voi cei care urlati in drum … alte ” mutre ” … de tot felul de barbosi, de flo.cosi si de mutre speriate ca dupa bombardament … cu nadragii rupti in c*r si pe ici pe colo… si care va erijati in ” reprezentantii poporului ” !

 2. cititorule, esti la fel de nauc ca si hada aia din poze . La adunarea pesedeului ai putut vedea toti stirbii, alcolistii si asistatii adusi pe 50 lei cu autocarul de primarii obedienti. Tu chiar ai fost orb si nu ai vazut toate astea ?Tu nu vezi ca cei mai bogati sunt din pesedeu si se folosesc de voi prostii dandu-va cate o sutuca de lei in plkus la pensii si salarii.

 3. Asa este . Nu-i nici unul mai bun ca celalalt. Fara suparare, ca-i doar parerea mea personala … toti cei care sunt implicati in politica, sunteti de tot . ra*atul .
  De la revolutie incoace, ati distrus tzara asta, ati desfiintat si demolat totul, ne-ati vandut complet la straini, ati desfiintat toate locurile de munca , i-ati distrus si pe toti tinerii apti de munca, calificati si scolarizati pe banii publici… ca dupa terminarea scolilor, facultatilor, masteratelor si doctoratelor sa trebuiasca sa-si ia lumea-n cap sa plece cat vad cu ochii, ca in aceasta tzara nu mai are nimeni nevoie de ei … egal ca ati fost de stanga sau dreapta , ca voi toti cei de dupa Revolutie, ati distrus scoala lui ” impuscatu ” … in egala masura cat ati fost la „butoane ” .
  Mai vrei stimate „bistritean” sa-ti mai ” trambitzez ” ceva… ?
  Eu as face un partid radical de stanga ori dreapta radicala, ori „cea” , ori ” hais ” … as bloca toate granitele tzarii, sa nu mai intre nimic produs strain daca se poate fabrica sau produce aici la noi si sa nu iasa inafara decat numai in scop de profit la export, daca este surplus in tzara si nu este necesar ptr interior , exact cum a facut ” impuscatul din Ziua de Sfant Craciun ” !
  As face in asa fel, sa avem noi toti locuri de munca si nu strainii si cine vine si investeste aici in Romania, sa se supuna legilor fiscale si financiare total si nu doar cand si cum are el chef, care ne amenintza ca daca nu vrem sa facem cum doreste el, i-si ia jucariile si pleaca… Le-as da io cate un sut in c*ur sa plece cat vad cu ochii si sa ne refacem noi inapoi economia distrusa , ca asa cum a fost facuta de Ceausescu, buna a fost si stiti bine si Dvs ca asa este .
  Draga ” bistritene ” nu ti se pare dumitale ca prea ne cred politrucii astia ( vechi si noi ) ca suntem cu totii niste „sclavi (moderni) ” … , ne batojocoresc si ne exploateaza la sange, egal ca-s de stanga ” ci***a rosie ” … sau dreapta ” na.**.*.o-capitalista ” ???
  Nu sunt bune extremismele, de nici o culoare, dar oricum sunt mult mai bune decat aceasta democratie de ra*at pe care o avem astazi, in care numai ca nu crapam toti .
  Pacat ca nu este in Romania un Erdogan al Turciei … un Putin sau un Trump pe care efectiv, eu personal mi i-as dori , cu o Constitutie de tipul si forma lor de guvernare, nu asa cum este aceasta strutzo-camila de la noi , in care suntem un fel de carutza goala, ruginita si implantata intr-o mocirla, de care sunt agatati o gramada de cai de tractiune si fiecare trage „invers” … in scopul de dezmembrare totala , nicidecum de scoatere afara din aceasta mocirla .
  Asa vad eu Romania in ziua de astazi … eu, acest ” tembel ” prost , incult si fara scoala … care abia-mi trag veacul de pe o zi pe alta si astept sa plec ” dincolo „… ca aici se pare ca nici unul nu mai avem loc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here