Fostul preot Cristian Pomohaci a fost amendat de poliţişti cu 5.000 de lei pentru a încălcat măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, prevăzute în ordonanţa militară nr.2/2020.

Cristian Pomohaci a ieșit cu mai mulți tineri pe dealul din localitatea mureşeană Moșuni, unde are o fermă, la care s-a retras.

Cu toate că autorităţile au interzis adunările în perioada crizei de coronavirus, Pomohaci și tinerii au ieșit să cânte pentru ca „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care trec prin necazuri și greutăți”, scrie Gândul.

Fostul preot i-a îndemnat pe tineri să se apropie de el, pentru a transmite totul pe Facebook.

„Haidaţ, haidaţ aproape de mine, haidaţ”, le-a spus Pomohaci.

„Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi”, a transmis fostul preot.

Cristian Pomohaci e liber, după ce procurorii Parchetului General au clasat dosarul în care era acuzat că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu un adolescent în vârstă de 17 ani. Anchetatorii spun însă că, nu îl pot trage la răspundere pe fostul părinte pentru că, între comiterea faptelor şi depunerea plângerilor a trecut mult prea mult timp. Acum, Pomohaci cântă peste tot în ţară şi încasează bani mulţi din concerte şi spectacole.

sursă: știripesurse.ro

2 COMENTARII

  1. Pai stitzi ca pe asta-l ” mananca-n c*r ” … si n-are stare !
    Asta-si plateste amenda ca-i bogotan… dar majoritatea sunt vai de capul lor, fara serviciu, fara salarii, fara pensii ori alte venituri si amenzile cu cat mai mari, cu atat vor fi platite mai greu sau deloc , ca ce-i pe ei e si-n valiza si nu se pot executa silit !
    Nu amenda trebuie la astia, ci BOTA, PAR si SCORBACI CU BUBE , mai ales la virusatii nostri diasporezi , care au sosit peste noi ca lacustele peste culturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here