Municipiul Bistrița este campion la reabilitarea termică a blocurilor, susține viceprimarul Cristian Niculae și candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un mandat de primar al orașului.

Cu 130 de blocuri anvelopate termic în cele două exerciții financiare europene, Bistrița este pe primele locuri în România, raportat la numărul blocurilor din oraș. Anvelopările termice sunt proiecte care generează beneficii directe în buzunarul bistrițenilor – peste 20.000 de bistrițeni plătesc mai puțin la cheltuielile de întreținere”, spune Cristian Niculae.

Potrtivit sursei citate, avantajele sunt foarte clare. ”Aspectul blocurilor este unul mult mai plăcut vizual și cromatic, iar mediul înconjurător este protejat prin reducerea emisiilor de CO2”, mai completează Niculae.

Reabilitare termică a blocurilor din Bistrița

20.000 de bistrițeni plătesc mai puțin la întreținere datorită proiectului de reabilitare termică a blocurilor din Bistrița! Și nu ne vom opri aici – alte 100 de blocuri vor fi anvelopate în următorul exercițiu financiar european.

Posted by Cristian Marius Niculae on Saturday, September 12, 2020

Dacă va obține un mandat de primar, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud precizează că va continua acest proiect de anvelopare termică a blocurilor.

”Îmi propun să anvelopăm termic cel puțin 100 de blocuri din Bistrița. Este un proiect ambițios, care va aduce confort crescut și economie la plata utilităților pentru bistrițeni”, a adăugat Cristian Niculae.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Gazeta de Media – portal Gazeta de Bistrița, CUI mandatar financiar județean: 21200019.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.