Deținutul Szombor Meszaros, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, care a evadat marți din duba penitenciarului Rahova, a fost prins în mai puțin de o zi, chiar la Oradea. Acesta încerca să fugă în Ungaria și a fost capturat datorită unui apel la 112 făcut de o persoană care l-a recunoscut din imaginile prezentate în presă.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, la data de 10 aprilie, în jurul orei 04:50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, l-au depistat pe Szombor Meszaros, în vârstă de 33 de ani, originar din județul Satu Mare, care era urmărit național.

Meszaros, care se afla încarcerat în cadrul Penitenciarului București Rahova, a evadat în timp ce era transportat la o clinică privată din București pentru investigații medicale. Prinderea lui a fost posibilă datorită cooperării unui cetățean care l-a recunoscut din informațiile prezentate în mass-media și a alertat autoritățile prin apelul la numărul de urgență 112.

Poliția din Bihor a apreciat contribuția cetățeanului și a transmis mulțumiri pentru implicarea acestuia.

Szombor Meszaros a fost condamnat pentru uciderea iubitei sale, o femeie în vârstă de 46 de ani. Incidentul s-a petrecut în 2017, când Meszaros a lovit-o mortal pe femeie în timpul unei dispute. El a fost ulterior condamnat la 18 ani de închisoare pentru acest act criminal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.