Au aniversat un an de când se iubesc, în consecinţă momentul trebuia sărbătorit cum se cuvine! Aşa că au dat fuga într-o vacanţă romantică, la Lisabona.

Costin Mărculescu (43 de ani) şi-a surprins iubita, pe Alexandra Demeter (32 de ani), cu un sejur de o săptămână în capitala Portugaliei, unde au bifat sumedenie de obiective turistice, iar fata şi-a cumpărat tot felul de hăinuţe… „Pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase vacanţe din viaţa mea, dat fiind că am mers cu logodnica mea. Am vizitat, printre altele, turnul Belem, de unde plecau vasele în expediţii prin anii 1500 sub conducerea lui Vasco da Gama. Dar am mers şi la Mănăstirea Jeronimo, este locul de odihnă al lui Vasco da Gama. E un adevărat castel, cel mai important simbol al lor, ce poate fi văzut din aproape orice punct al Lisabonei", ne-a povestit Mărculescu.

Costin Mărculescu şi Alexandra Demeter s-au cuplat în luna august a anului trecut, iar în octombrie s-au şi logodit. Nouă luni şi-au ţinut relaţia la distanţă, deoarece bruneta era stabilită la San Remo (Italia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.