Președințele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat, sâmbătă, că în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost amplasat un cort, aici urmând să se realizeze o primă triere a pacienților care ajung la unitatea medicală.

”Una dintre cele mai mari provocări ale situației actuale este protecția pacienților și a personalului medical. Așadar, împreună cu Gabriel Lazany și în colaborare cu ISU Bistrița – Năsăud, am luat o măsură suplimentară de prevenție și am montat, la intrarea în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, un cort, unde, de luni, vom organiza o pretriere a pacienților care vin la internare sau se prezintă la UPU (cu excepția cazurilor grave care vin cu ambulanța)”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Președintele CJ Bistrița-Năsăud s-a arătat mulțumit de faptul că, până în prezent, la nivel județean situația este gestionată corespunzător și că nu există niciun caz confirmat de infecție cu noul coronavirus. Totodată, Moldovan a făcut încă o dată apel la cetățeni, cărora le cere să dea dovadă de responsabilitate și să respecte regulile preventive.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here