Copiii de la blocurile sociale, ai nimănui! Protecţia Copilului n-a auzit de ei

243

Într-un deceniu, Primăria Bistriţa a reuşit să creeze la Viişoara un cartier plin de cerşetori, aurolaci, infractori şi prostituate, unde mizeria e la ea acasă, iar puradeii fără educaţie şi Dumnezeu convieţuiesc cu câini, pisici şi chiar cai care se perindă printre blocuri. De copii, singurii care mai pot fi salvaţi din această jungle mai mult sau mai puţin urbană, Protecţia Copilului n-a auzit…

 

Mai bine de 1.000 de persoane, câini, pisici şi cai îşi duc veacul la cele 10 blocuri sociale de la Viişoara, izolate de civilitaţie, unde se mimează condiţiile „de oraş”. În încercarea de a curăţa centrul vechi de cerşetori, aurolaci, infractori şi prostituate care nu se ştie cum au primit o locuinţă chiar în zona zero a oraşului, primarul Ovidiu Creţu a început să-i mute în Viişoara, unde le-a ridicat blocuri sociale, cu apă, gaz şi curent.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

Andreea Moldovan

2 COMENTARII

  1. Asta este crunta realitate al tuturor guvernarilor de dupa revolutie incoace, in egala masura c-au fost atat de stanga cat si de dreapta politica .
    Asta este de fapt bataia de joc pe care politrucii nostrii dragi o manifesta fata de toti copiii nostri, pe care dupa ce termina studiile si calificarile profesionale-i alunga sa plece in strainatate cat vad cu ochii sa-si caute loc de munca, ptr ca aici la noi, totul a fost daramat, totul desfiintzat, totul vandut la straini, totul monopolizat de aia, scutiti de taxe si impozite si favorizati peste masura , in ztara facandu-se jocul strainilor ( mai ales din aceasta (M) UE care si-au propus sa ne desfiinteze ca stat national si cei care nu pot fugi din tzara, n-au decat sa se faca ” cerşetori, aurolaci, infractori şi prostituate, unde mizeria e la ea acasă, iar puradeii fără educaţie şi Dumnezeu , convieţuiesc cu câinii si pisicile hoinare ” .

  2. Nu doar copiii de pe la blocurile sociale, ci asa cum a spus si antecomentatorul, de toti copiii nostri, scumpii nostri politici, dupa revolutie si-au batut joc si efectiv ni i-au expediat peste granitza sa-si caute locuri de munca acolo, ptr ca aceasta tzara, probabil trebuie dezmembrata si desfiintzata … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here