Peste 50 de metri cubi de material lemnos fără documente legale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, au fost confiscați de polițiștii și silvicultorii bistrițeni. Totodată au fost aplicate trei amenzi, în valoare de 15.000 lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai secțiilor de poliție rurală și în colaborare cu lucrători din cadrul ocoalelor silvice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice în județul Bistrița-Năsăud.

În acest context, la data de 3 septembrie, s-a acționat pe raza comunelor de pe Valea Bârgăului și Valea Budacului, pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, fiind controlate un depozit și 10 transporturi de material lemnos.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoarea de 15.000 lei, conform Legii 171/2010 și s-a dispus confiscarea a 56 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 5.772 lei.       

Imagine
Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here