Contractul pentru construirea unui nou sediu pentru Grădiniţa nr. 2, scos la licitaţie! Finanţarea din bani europeni atârnă de un fir de aţă

132

Municipalitatea a scos la licitaţie contractul pentru construirea unui nou imobil în care să funcţioneze Grădiniţa nr. 2 de pe str. Nicolae Bălcescu şi este dispusă să cheltuiască peste 3,8 milioane lei, fără TVA. Noul imobil va fi contruit în regim de înălţime D+P+2E, în care vor funcţiona 10 săli de clasă şi spaţiile auxiliare aferente, în total având peste 1.150 m.p. Pentru construirea unui nou sediu pentru această grădiniţă au fost nevoie de mai bine de 13 ani de bâlbâieli ale municipalităţii, timp în care, unitatea şcolară a funcţionat efectiv, din 2009, încoace, dintr-un loc într-altul. Ca să nu mai vorbim de banii cheltuiţi pentru renovarea spaţiilor cu pricina. Numai că, nici acum nu este foarte sigur că lucrările vor fi totuşi demarate, fiindcă primăria vrea ca această investiţie să fie făcută pe bani europeni, iar dacă proiectul nu va fi aprobat, atunci totul se va nărui.

 

În urmă cu câteva zile, Primăria Bistriţa a scos la licitaţie contractul pentru construirea unui nou corp de clădire pentru grădiniţa nr. 2 de pe str. Nicolae Bălcescu. Suma pusă la bătaie de 3.857.810 lei, fără TVA. Asta după ce, an de an, municipalitatea a alocat de la bugetul local sume pentru aceste obiectiv, dar de făcut nu a făcut nimic. Oricum e bine şi în al 12-lea ceas.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here