Consiliul Judeţean şi-a rectificat bugetul! Favoritul a fost Spitalul Judeţean

157

La finele lunii trecute, consilierii judeţeni au aprobat cea de a treia rectificare bugetară. Cei mai mulţi bani au mers spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, unde se pregăteşte amplasarea unui computer-tomograf (CT) şi a unui aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN).

 

Nu au fost uitate însă şi celelalte instituţii favorite, printre acestea regăsindu-se Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, care a mai primit peste jumătate de milion de lei.

 

Peste 300.000 lei pentru învăţământ

La rectificarea bugetară, învăţământul a primit 314.000 lei. Astfel, 170.000 lei au mers spre CSEI nr. 2, din care 158.000 lei sunt necesari pentru construirea unui acoperiş la blocul alimentar, iar 12.000 lei pentru realizarea documentaţiei pentru înlocuirea instalaţiei electrice. CSEI Lacrima a primit la ultima rectificare 95.000 lei, bani necesari pentru amenajarea în curtea şcolii a unui spaţiu destinat creşterii unor animale şi păsări în cadrul orelor opţionale de curs pentru anul şcolar viitor, dar şi pentru înlocuirea unor obiecte de inventar vechi sau efectuarea unor lucrări de reparaţii şi igienizare.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here