Consilierii locali democrat-liberali au declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că sunt împotriva proiectului privind regulamentul privind parcările în zonele rezidenţiale, care va fi dezbătut astăzi în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului local Bistriţa. Aceştia consideră că nu este un moment potrivit pentru a institui încă o obligaţie la nivelul cetăţenilor municipiului.

 

"Au fost mai multe dezbateri publice. La ultima dintre ele am participat mai mulţi colegi, dar au fost doar doi cetăţeni, ceea ce mi se pare insuficient. Eu cred că trebuie să se discute mai mult. (…) Cred că este nevoie de o aprofundare a discuţiilor la nivelul asociaţiilor de locatari, a beneficiarilor acestui proiect", a declarat consilierul local Gheorghe Tuţă.

De asemenea, consilierii locali democrat-liberali sunt şi împotriva amplasării antenei Orange în zona Sens, având în vedere dezacordul exprimat de cetăţeni faţă de acest lucru.

 

Liana Mureşan

1 COMENTARIU

  1. W W W . B R I C I U R I . R O – ARTICOLE BARBATESTI DE BARBIERIT,MODELAT SI ARANJAT SI ARTICOLE DE PROFESIONALE DE FRIZERIE MADE IN GERMANY, SPECIAL CONCEPUTE PT BARBATI DEOARECE SE STIE… BARBATII AU PARUL Si UNGHIILE TARI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.