Municipiul Bistrița va găzdui, în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023, Conferința EFNR-WFNR din Estul Europei în parteneriat cu Conferința Bistrițeană pentru Neuroștiințe Clinice, sub egida Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (WFNR) și Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR), la care Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bistrița este partener alături de Academia Română, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții care activează în domeniul neurologiei și neuroreabilitării, a anunțat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

La evenimentul care se va desfășura la Hotelul Metropolis din Bistrița vor participa cele mai reprezentative personalități ale neurologiei mondiale, profesori, medici și cercetători, între care: Prof. Dr. Dafin Mureșanu – Președinte al Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR); Prof. Dr. Volker Hoemberg – Președinte al Federației Mondiale de Neuroreabilitare (WFNR); Prof. Dr. Wolfgang Grisold – Președinte al Federației Mondiale de Neurologie (WFN); Dr. Dana Boering – Secretar General al Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR); Prof. Dr. Natan Bornstein – Președinte al Societății Israeliene de Stroke (AVC), Director al Departamentului de Neurologie din cadrul celebrului Centru medical Shaare-Zedek din Ierusalim, Israel; Prof. Dr. László Csiba – Departmentul de Neurologie al Universității din Debrecen, Ungaria.

Vor fi prezente delegații din România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Slovenia și Republica Moldova. Distinșii profesori vor prezenta în cadrul evenimentului cele mai recente perspective de cercetare și tratament pentru pacienții cu boli cerebrovasculare. Programul preliminar al conferinței este disponibil pe site-ul https://efnr.org/efnr-events/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.