Supercom SA aduce la cunoștința cetățenilor din Municipiul Bistrița (inclusiv din localitățile componente) că s-a încheiat etapa de distribuire a pubelei verzi pentru colectarea optimă a deșeurilor reciclabile din sticlă, pe toate străzile. Această distribuire s-a derulat în perioada 09 decembrie 2-23 – 31 martie 2024, conform programului anunțat în prealabil.

Din motive obiective, o parte din cetățenii Municipiului Bistrița nu au intrat în posesia pubelei verzi, pentru că nu au fost găsiți la domiciliu în perioada programată. Prin urmare, adresăm o rugăminte către toate persoanele, care locuiesc în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente și care nu au primit pubela verde, să vină să ridice acești recipienți de colectare de la sediul Supercom SA – str. Drumul Cetății, nr. 11. Programul de ridicare a pubelei verzi de la sediul Supercom se face în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Pubela verde se va ridica în baza acului de identitate și a semnăturii olografe în procesul-verbal de predare/primire a pubelei verzi/.

Mulțumim tuturor cetățenilor pentru înțelegere și sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.