Polițiștii locali din cadrul compartimentului Control Comercial au făcut verificări la comercianții de pe Dealul Târgului. Vineri, oamenii legii au descoperit o terasă amplasată fără autorizație. Până acum, pentru activitățile nelegale desfășurate în zona respectivă, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 6.500 lei.

„Activitate de alimentație publică neautorizată de Primăria municipiului Bistrița! Administratorul susține că este o rulotă mobilă…. Colegii noștri au constatat că terasa amplasată fără autorizație nu este mobilă.

Societatea nu deține nici certificat de funcționare aprobat de Primăria municipiului Bistrița. A fost sancționat contravențional și s-a impus termen de intrare în legalitate.

Având in vedere că sancțiunile sunt mari, colegii noștri apelează la PREVENȚIE. Se încearcă în prima fază consilierea administratorului societății comerciale prin oferirea tuturor informațiilor de care are nevoie în scopul intrării în legalitate. Societatea este verificată ulterior expirării termenului de intrare în legalitate impus prin procesul-verbal de constatare a contravenției.

Și dacă tot “a venit, a venit toamna”…un domn încerca să vândă o presă și un tocător pentru struguri de la ” portbagaj”… Doar l-am avertizat în scris și l-am îndepărtat de pe domeniul public.

În decursul anului, pe Dealul Târgului s-au efectuat acțiuni de verificare a comercianților ambulanți, având în vedere că este o zonă preferată de vânzătorii care evită comerțul în piețe. Valoarea totala a sancțiunilor se ridica la 6.500 lei”, au transmis polițiștii locali bistrițeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.